***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Нинова звъняла на В. Григорова преди балотажа, но тя не ѝ вдигнала. Битката за СОС: Кой ще бъде новият председател?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 13 ноември   

 

„ Всички хора знаят, че Григорова е партийният претендент на Българска социалистическа партия. Защо бяга от това? Без нас тя нямаше да получи този резултат, ние сме най-силната партия вляво, марката “. 

Това съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия за „ Твоят ден “.

„ Не виждам за какво сподели, че не е партиен претендент. Тогава какво правеше на „ Позитано “ и за какво ѝ беше толкоз значима поддръжката на Българска социалистическа партия? 

Тя я получи абсолютно, както и комфорт да структурира акцията си както реши, със своя щаб. Когато е трябвало, е имало връзки сред нейния екип и партията. 

Нямам визия от кое място пристигна напрежението сред Григорова и Българска социалистическа партия. 

Нинова я потърси няколко пъти, когато се разбра, че отива на балотаж, само че тя не подвигна. 

След това излъга в народен ефир и сподели, че не е търсена. Учудвам се на тази неистина и на изказванието, че има напрежение. 

Всичко нужно е било направено. Нашите структури работиха с оптимален потенциал за избирането ѝ “, съобщи той.

***

На тези избори жителите дадоха явен отговор какво желаят. Казаха, че нямат доверие в политиците. Не дадоха явен мандат на една политическа мощ. На трето място споделиха, че желаят смяна.

Това съобщи Бойко Димитров от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София ". 

Ще предложим ясни диалози с всички политически сили. Поканихме ги, с цел да обсъдим по какъв начин ще стартира работата на Общинския съвет. По-голямата част отхвърлиха нашата покана, по тази причина през днешния ден започваме от нулата, сподели още Димитров.

***

***

„ Хората чакат водачество, не свади на момчешко равнище. Трябва да гледаме по какъв начин да преведем страната през рецесиите, не да си броим министрите. ГЕРБ имат и министри и зам.-министри. Голяма част от администрацията е назначавана от ГЕРБ. Те имат извънредно мощно въздействие “. 

Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната—Демократична България “ Ивайло Мирчев в ефира на Българска национална телевизия. 

„ „ Демократична България “ има Атанас Славов. Той е комплициран там, с цел да подсигурява конституционните промени. Ако някой реши да ги опраска, той си подава оставката. Нямаме други министри. 

Единственото, което ни вълнува е да си свършим работата по целите, които декларирахме “, изясни Мирчев. 

***

Новоизбраният кмет на София Васил Терзиев встъпи в служба през днешния ден, на първото съвещание на Столичния общински съвет в мандат 2023-2027 година

***

***

„ Нужно е да пазиме ползите на всички в града, без значение от нашите политически разлики. Това значи да бъдем мъдри и да търсим дълготрайни решения, тези, които ни сплотяват.

Мисля че ни сплотява мечата София да бъде един съвременен, организиран, сигурен град, един град на бъдещето и на опциите, с цел да можем да мечтаем по-смело с всяко последващо потомство “.

***

Още няма експертиза за скоростта. 

Това разгласи на влизане при основния прокурор Борислав Сарафов прокурор Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура Велико Търново, който пусна против подписка водача, помлял колата на футболния треньор Ферарио Спасов.

***

„ Това не е единствено нашата война, това е и вашата война. Това е борба на цивилизацията против варварството “, съобщи Нетаняху в изявление, излъчено нощес в Съединени американски щати.

„ Ако Израел не завоюва войната, напастта ще се популяризира отвън Близкия изток и по-късно ще болести Европа и Съединени американски щати “. 

„ Вие ще сте идващите “, добави израелският министър председател.

***

Лидери на Хамас са изразявали обществено подготвеност да одобряват тежки загуби, евентуално включващи живота на доста мирни жители, живеещи под тяхното ръководство, отбелязва американското издание. 

Движението е било готово да одобри сходни жертви, с цел да провокира вълна на въоръжена палестинска опозиция в района и да попречи на напъните за нормализиране на връзките сред Израел и арабски страни, съгласно специалисти по разузнаването и битката с тероризма.

Ученията са се провеждали подземен и над земята в линията Газа. Информацията е била събирана с евтини наблюдателни дронове, от поданици на Газа, които имат позволение да работят в Израел - постоянно в същите селища, които са били нападнати от групировката - и даже от израелски уеб сайтове, като обществени медии и организации за недвижими парцели. Не са употребявани комплицирани техники, само че методът е бил доста систематичен, а детайлностите са били скрити и от съдружници като Иран и " Хизбула ".

С цел да се приспи бдителността на Израел, конфликтите с израелските сили и Хамас са спрели след 2021 година

***

Певицата Тейлър Суифт оглавява класацията на " Билборд " за албуми за втора поредна седмица, заяви уеб сайтът на изданието. 

Тя е отпред с 1989 (Taylor's Version) - преиздадена версия на продукцията ѝ от 2014 г. 

За интервала на отчитане са продадени 245 000 еквивалентни единици от албума. 

Албумът 1989 (Taylor's Version) излезе на пазара на 27 октомври. Допълнителен подтик на продажбите даде и турнето на Суифт, което е в ход.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР